Daarom Relax Caps

uniek.

De grootste pluspunten

  • Het effect is snel voelbaar.

  • Relax Caps bevat goed opneembaar magnesium(bisglycinaat) in combinatie met B-vitamines.

  • Het is een combinatie van diverse ontspannende kruiden waaronder passiebloem, citroenmelisse en valeriaan.

  • Relax Caps is vrij van synthetische stoffen en allergenen.

Ontmoet.

Relax Caps

Wat bestaat uit mineralen en kruiden en heeft een ontspannende werking? Relax Caps, natuurlijk. De unieke formule combineert kruiden met magnesium en B-vitamines.

Relax Caps is een nieuwe Energetica Natura Essential in de categorie Stress & slaap, dat je natuurlijk helpt ontspannen. Te ‘zen’ om waar te zijn? Zeker niet!

 

De natuur.

Natuurlijk

Voedingssupplement Relax Caps is vrij van synthetische stoffen en allergenen.

Slaapmutsje, valeriaan, citroenmelisse, passiebloem en stinkende ballote staan bekend om hun rustgevende werking. De kruiden dragen samen met magnesium en b-vitamines bij aan een gebalanceerde levensstijl.

optimaal.

Lichaam en geest

Dat Relax Caps echt een ‘relaxt’ product is, bewijst de ingrediëntenlijst. We overlopen de meest opvallende, gunstige eigenschappen van de unieke formule.

Magnesium heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel, net als vitamine B1 (thiamine), B2 (riboflavine), B3 (niacine) B6 en B12.

Thamine (B1), niacine (B3), vitamine B6, vitamine B12 en magnesium zijn gunstig voor een goede geestelijke balans.

Panthotheenzuur ondersteunt in stress-situaties. Daarbij helpt het bij geestelijke inspanning of druk en draagt het bij tot normale mentale prestaties.

Niet alleen je zenuwen en geest, maar ook de rest van je lichaam hebben baat bij Relax Caps. Bekijk de voordelen in de afbeelding.

Ontdek.

De verkooppunten